top of page
 • Mitä tuotteita teiltä voi tilata?
  Meillä on laaja valikoima erilaisia tekstiilituotteita. Tarjoamme laajan kattauksen esimerkiksi huppareita, t-paitoja, kangaskasseja, toppeja, housuja ja collegepaitoja. Suosimme vastuullisesti ja ekologisesti tuotettuja tekstiileitä, kuten Stanley & Stella -merkkejä. Voit katsoa lempituotteitamme täältä tai ottaa meihin yhteyttä ja kysellä lisää tuotteista, jos et näe niitä tuoteosion kohdalla. Löydämme varmasti juuri sinulle oikeat tuotteet.
 • Voinko ostaa teiltä tekstiilituotteen ilman painatusta?
  Voit ostaa meiltä myös tekstiilituotteet ilman painatusta. Voit tulla katsomaan valikoimaa showroomille (ks. Aukioloajat) tai laittaa meille viestiä. Olethan myös huomannut Print Helsinki Storen, jossa myymme paikallisten taiteilijoiden suunnittelemia tekstiilituotteita. Print Helsinki Storesta löydät myös yhteistyöbrändien uusimmat vaatemallistot ja fanituotteet. Tuotteet voit tilata verkkokaupasta suoraan kotiisi.
 • Mistä tiedän kokoni?
  Voit katsoa koot eri tekstiilimerkkien omilta sivuilta, jossa näkee tarkat mitat. Jos ette tiedä tai osaa arvioida tuotteiden kokoja tai halualle muuten varmistaa oikeat koot, niin voitte tulla sovittamaan tuotteita showroomille (ks. aukioloajat). Tarvittaessa saatte myös sovituskoot mukaan. Jos et pääse sovittamaan aukioloaikojen mukaisesti, niin otathan meihin yhteyttä, joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia ja katsotaan sinulle sopiva aika tulla sovittamaan tuotteita.
 • Jos toimitan teille oman painotuotteen, niin voitteko painattaa siihen? "
  Lähtökohtaisesti painamme aina meidän kautta tilattuihin tuotteisiin, jotka soveltuvat painatettaviksi. Huomioithan, että kaikki mahdolliset tuotteet eivät ole nähtävillä verkkosivujen tuote-osiossa. Painamme asiakkaan omaan tuotteeseen tapauskohtaisesti, mutta otathan tällöin meihin erikseen yhteyttä. Ota yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopivat tuotteet tai kerro mihin omaan painotuotteeseen haluaisit painattaa.
 • Onko teillä minimitilausmäärää?
  Meillä ei ole minimitilausmäärää. Voit tilata yhdestä tuotteesta useaan sataan.
 • Kuinka nopeasti saan tilauksen?
  Tilauksen kesto riippuu tuotteiden tilausmäärästä ja sen hetkisestä jonosta, joten jokainen tilaus on siinä mielessä yksilöllinen. Parhaillaan pystymme toteuttamaan painatuksen samalla viikolla, kun tilaus on tehty, mutta normaali toimitusaikamme on 2-4 viikkoa. Kerrothan meille toivotun ajankohdan valmiille tuotteille tilauksen yhteydessä. Pyrimme aina toteuttaa asiakkaan toiveet parhaamme mukaan.
 • Voinko tilata painotuotteen suoraan verkosta kotiini?
  Kyllä, voit tehdä tilauksen esimerkiksi sähköpostin välityksellä ja valmis painotuote voidaan postittaa suoraan haluamaasi osoitteeseen. Toimitusmaksu määräytyy aina lähetyksen painon mukaan.
 • Miten painatuksen hinta määräytyy?
  Painatuksen hintaan vaikuttaa aina painatuksen määrä, koko ja väri. Mitä useampi painatus halutaan yhteen tuotteeseen, niin sitä kalliimmaksi se tulee. Lisäksi tuotteen lopulliseen hintaan vaikuttaa myös valittu painotekstiili. Suosimme aina vastuullisia ja ekologia tekstiileitä, jotka kestävät mahdollisimman pitkään. Alustavan painatus hinnaston voit katsoa täältä, mutta voit aina ottaa meihin yhteyttä, mikäli pohdit tuotteen lopullista hintaa.
 • Miten maksan tilaamani painotuotteen?
  Maksun voit hoitaa noudattaessa tilaustasi showroomilta tai halutessasi myös laskulla (huom. vain yritykset ja yhdistykset). Huomioithan kuitenkin, että meillä on 5 euron laskutuslisä kaikille alle 300 euron tilauksille.
 • Mikä on painatuksen maksimikoko?
  Painatuksen maksimikoko on suuntaa antavasti noin 40 x 50 cm. Voit antaa tilausta tehdessäsi tarkat mitat painatuksen koolle tai voimme myös yhdessä suunnitella sopivan painatuksen koon haluamallesi tuotteelle.
 • Miten painettua tuotetta hoidetaan?
  Painettu tuote on hyvä pestä nurinpäin ja on hyvä välttää kuivausrumpua. Näin ollen painotuote kestää pidempään.
bottom of page