top of page

Print Helsinki

Olemme vuonna 2015 perustettu urbaani, katukulttuurista inspiroituva tekstiilipaino Töölössä, Helsingissä.  

Monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat tekstiilit sekä niille kestävät painatukset räätälöidysti tarpeidenne mukaan. Suosimme erityisesti vastuullisesti valmistettuja, ekologisia ja sertifioituja tekstiileitä. Ympäristön huomioiminen ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja, joita haluamme vaalia niin painetuissa tuotteissa kuin varsinaisessa työprosessissa. Voit katsoa eri tekstiilivaihtoehtoja täältä tai laittaa kyselyä sähköpostiin.  

Meiltä saat mukavaa ja luotettavaa palvelua niin isoissa kuin pienemmissäkin tilauksissa. Meillä ei ole minimieriä eli voit tilata yhdestä paidasta useaan sataan. Painatamme paidat aina vasta tilauksen saavuttua eli ns. OnDemand-menetelmällä, jolloin pystymme välttämään turhat tekstiilijätteet. 

Autamme sinua myös suunnittelemaan valmiin painotuotteet ja teemme juuri sinun ideallesi sopivan painatuksen. Jos sinulla on esimerkiksi valmis idea, mutta ei valmista kuvaa tai tekstiä, niin voimme tehdä sen puolestasi. 

Meillä voit painattaa esimerkiksi luokkahupparit, työpaidat, bändipaidat, t-paidan omalla kuvalla tai yrityksen hupparit. Voit katsoa täältä muutamia esimerkkejä, millaisia painotuotteita asiakkaamme ovat meiltä tilanneet. 

bottom of page