LÄMPÖSIIRTOPAINATUS

Lämpösiirtona painetaan yleisimmin vektori grafiikkaa kuten logoja ja tekstejä. Haluttu painatus leikataan ohuesta kalvosta vinyylileikkurilla. Kalvo nyljetään ja jäljelle jäänyt paino materiaali siirretään tekstiiliin lämpöprässillä. 

Lämpösiirtopainatus on kestävä sekä haalistumaton painatustapa ja sopii hyvin venyvyytensä ansiosta esimerkiksi painettaviin urheilutuotteisiin. Prässätty painatus voidaan toteuttaa niin luonnon- kuin tekokuiduillekkin.

Kysy lisää myös erikoispainomateriaaleista, sillä voimme toteuttaa  esimerkiksi glitteripainatukset, kiiltopintapainatukset ja heijastavat turvamateriaalipainatukset.

Lämpösiirtopainatusten hinta määräytyy painatuksen koon ja yksityiskohtien mukaan. Mitä isompi painatus sitä enemmän painomateriaalia kuluu. 

Lämpösiirtomenetelmällä olemme tehneet valtavan määrän erilaisia painotekstiileitä ja töitä. Voit katsoa meidän referenssisivulta, miltä lämpösiirtomenetelmällä tehty työ näyttää tai hakea inspiraatiota omaan ideaan. 

Pystymme toteuttamaan hyvin erilaisia painatuksia tekstiileihin. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva painatusmenetelmä. 

PRINT HELSINKI

Tekstiilipaino / Showroom

Sandelsinkatu 8
00260 Helsinki

printhelsinki@gmail.com 

+358 45 676 5504 (ark.10-16)

suosimme myös textareita.

Vierailut showroomilla:

Sovithan aina vierailustasi etukäteen meilitse, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme pääsääntöisesti arkisin paikalla 10:00-16:00

sovitusti myös muina aikoina!

  • Facebook
  • Instagram